„Čo (dieťaťu) na chlieb?“ Hlavne v prípade zistenia potravinovej alergie alebo intolerancie. Na maslo a lučinu, časté hlavné zložky nátierok, môžu zabudnúť.
Na kurze sa naučíte pripravovať:
– fermentované veganske maslo a jeho zeleninové variácie
– falošnú vajíčkovú nátierku
– strukovinové nátierky
– orechové nátierky
– nátierky zo semienok
– dipy k zelenine
Všetko bez akýchkoľvek živočíšnych výrobkov. A ako bonus nátierky otestujeme na tom najrýchlejšom a najjednoduchšom kváskovom pečive, ktoré deti milujú – lebo ide jednoducho do rúčky.
Na kurze nám obľúbené detské nátierky príde predstaviť aj Svetlana Benčuriková, odborník na slovo vzatý. Svetlanka pracovala ako manager v bývalom Pomazánkove, teda presne vie, čo deťom na chlebíku najviac chutí.
Počet miest je striktne obmedzený, odporúčame sa preto prihlásiť čo najskôr.
Viac informácií tu: FB